СК Черно Море-Бриз организира детска ветроходна регата Одесос по проект на

...
СК Черно Море-Бриз организира детска ветроходна регата Одесос по проект на
Коментари Харесай

Черно море-Бриз организира регата за нацинаещи ветроходци

СК Черно Море-Бриз организира детска ветроходна регата " Одесос " по план на стратегия " Децата и спортния клуб " към Министерство на младежта и спорта.

Състезанието е за начинаещи ветроходци на възраст от 8 до 18 г. То ще се организира в акваторията на Варненско езеро пред ветроходната база на " Черно море Бриз " от 9 до 11 август в класовете " Оптимист ", " Кадет " и " Лазер 4.7 ".

Всички, които желаят могат да следят проявата от базата на " Бриз ".

" Регатата е за ветроходци, които упражняват в клубовете, само че не са взели участие още в надпревари от ветроходния календар на федерацията.
Това е късмет на децата за персонална спортна изява и резултати, които да им вдъхнат самочувствие и стимулират да се занимават със спортно ветроходство.
Целта е да се види до какво равнище са готови в поради бъдещето им присъединяване в регати за ранглистите в обособените класове.
Миналата година клубът клуб взе участие с начинаещи в сходна регата в Бургас ", изясни треньорът в " Черно море Бриз " Даниел Николов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР